SURI EATS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1658 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Suri Eats. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 21:55 Waren de helft vergeten, onvriendelijk te woord gestaan. Eten is wel oke
28 nov 2022 om 11:03 Ik dacht ik bestel om 15:00 voor 16;00 dan moet het wel op tijd komen. Nou dat maakt dus niet uit weer volle 90 minuten moeten wachten :(
27 nov 2022 om 21:15 17.45 besteld 20.00 pas geleverd , graatjes in de bakkeljauw en harde stukjes in de kip ketjap. Normaal wel tevreden maar nu niet
27 nov 2022 om 20:49 Roti rol was wel lekker. Bezorger ook vriendelijk. Wat alleen erg jammer is, is dat ik 17:50 besteld had en dat het 20:10 bezorgd werd
27 nov 2022 om 18:08 Voor het eerst besteld en het was heerlijk.
26 nov 2022 om 19:19 Ik heb een incomplete bestelling ontvangen. Dag erna toch niet opgelost. Roti nooit gehad. Geen service geen empathie, wel geld terug nadat ik het zelf gevraagd had maar had liever mijn eten gehad. Echt heel jammer!doks was te zoutig. Verder smaak ok
25 nov 2022 om 21:08 Bezorger super vriendelijk. Maar mijn gember waar ik me mond echt voor had gezet was er niet.. zet het dan uit op thuisbezorgd en de rijst bij me soato ontbrak... Verder is jullie eten echt lekker... Regel iets meer bezorgers tijdens de spits...
25 nov 2022 om 21:01 Bezorg tijd was 2 uur en 10 min. Dat was een beetje jammer
25 nov 2022 om 20:08 Duurde ietsje langer dan gehoopt. Voor het eten geef ik een dikke 10. wauw wat was die roti lekker zeg !
23 nov 2022 om 19:36 Eten was lekker. Alleen mijn dochter had de eten bij de deur gehaald en zeg de bezorger tegen haar dat ze 0,50€ teweinig krijgt. Ik kan geen eten krijgen als ik 50cent te weinig geef. En word vantevoren aangegeven met hoeveel ik zal betalen.
22 nov 2022 om 18:23 Heerlijk eten en vriendelijke mensen!
21 nov 2022 om 18:36 Broodjes bakkeljauw waren heerlijk, helaas niet warm meer en erg pittig maar heb er toch van genoten. Volgende keer misschien in folie wikkelen. Groetjes Anita